Bli medlem

Som medlem får du:

Medlemsblad

Medlemsbladet «Maurtua» (2 ganger i året)

Medlemsinfo om RLS/WED

 1. Søvndagbok som kan være informativt for fastlegen din
 2. Info om godkjente medisiner
 3. Papirer som kan medbringes til fastlegen
 4. Eksempel på søknad for å få dekket medisinutgifter

Arrangementer

Tilgang til medlemsmøter/infomøter/årsmøtet
På denne måten bidrar du til at vi kan spre kunnskap om RLS/WED og dens behandling, slik at forbundets medlemmer og andre med RLS/WED oppnår symptomlindring og økt livskvalitet. Vi vet at mange som har symptomene ikke kjenner til at det finnes løsninger for å høyne livskvaliteten. Det er også mange leger som ikke kjenner til syndromet.
Du registrerer deg ved å  sende en e-post til post@rastlos.org eller benytte skjemaet på høyre side. Du kan også melde deg inn ved å sende en sms til vår infotelefon: 902 64 595. Vi vil sende deg den nødvendige informasjon om hvordan du betaler medlemskontingenten.

Innmelding

Jeg melder meg herved inn i Foreningen rastløse bein og får tilsendt informasjon om foreningen, regionale aktiviteter, medlemsblad samt en giro for årskontingent.

  • Hovedmedlem kr 250,- 100,- ut året
  • Familiemedlem kr 50,- per medlem

  Familiemedlem:
  Alle slektninger i nedadstigende slektsledd inkludert samboere/ektefeller til disse med barn, samt søsken av hovedmedlem

  Medlemsbetingelser
  Vi behandler dine data ihht vår personvernserklæring. Data vi prosesserer når du melder deg inn: navn, adresse, fødselsdato, tlf og epost (hvis du har). Vi samler inn disse dataene for å kunne kommunisere med deg som medlem, enten for utsendelse av informasjon og materiale. Når du melder deg ut av foreningen vil disse dataene bli slettet fra våre systemer.

  Bli medlem her