Bli medlem

Som medlem får du:

Medlemsblad

Medlemsbladet «Maurtua» (2 ganger i året)

Medlemsinfo om RLS/WED

 1. Søvndagbok som kan være informativt for fastlegen din
 2. Info om godkjente medisiner
 3. Papirer som kan medbringes til fastlegen
 4. Eksempel på søknad for å få dekket medisinutgifter

Arrangementer

Tilgang til medlemsmøter/infomøter/årsmøtet
På denne måten bidrar du til at vi kan spre kunnskap om RLS/WED og dens behandling, slik at forbundets medlemmer og andre med RLS/WED oppnår symptomlindring og økt livskvalitet. Vi vet at mange som har symptomene ikke kjenner til at det finnes løsninger for å høyne livskvaliteten. Det er også mange leger som ikke kjenner til syndromet.
Du registrerer deg ved å  sende en e-post til post@rastlos.org eller benytte skjemaet på høyre side. Du kan også melde deg inn ved å sende en sms til vår infotelefon: 902 64 595. Vi vil sende deg den nødvendige informasjon om hvordan du betaler medlemskontingenten.

Innmelding

Jeg melder meg herved inn i Foreningen rastløse bein og får tilsendt informasjon om foreningen, regionale aktiviteter, medlemsblad samt en giro for årskontingent.

  • Hovedmedlem kr 250,- (redusert fra 1. oktober, til kr. 100,- ut 2018)
  • Familiemedlem kr 50,- per medlem

  Familiemedlem:
  Alle slektninger i nedadstigende slektsledd inkludert samboere/ektefeller til disse med barn, samt søsken av hovedmedlem

  Medlemsbetingelser
  Vi behandler dine data ihht vår personvernserklæring. Data vi prosesserer når du melder deg inn: navn, adresse, fødselsdato, tlf og epost (hvis du har). Vi samler inn disse dataene for å kunne kommunisere med deg som medlem, enten for utsendelse av informasjon og materiale. Når du melder deg ut av foreningen vil disse dataene bli slettet fra våre systemer.

  Merk:
  Ved innmelding etter 1. oktober vil det stå kr. 250 som kontingent, men fakturaen vil kun være på kr. 100,-.

  Bli medlem her